Over ons

De meeste actuele cao altijd bij de hand
Met de handige cao app van GEO heb je overal eenvoudig toegang tot de meest actuele cao Proces en cao Services. Ons doel van de app is om je van heldere en juiste informatie te voorzien over de cao GEO. De cao pagina’s kun je toevoegen aan ‘favorieten’ in je browser van je telefoon. Zo kom je snel bij de voor jou interessante informatie. Ook kun je je mening geven via de polls. Collega’s in de sector hebben meegewerkt aan deze app.

Heldere en juiste informatie in begrijpelijke taal
De teksten van de cao GEO hebben we herschreven in goed leesbare en makkelijker te begrijpen cao-teksten. De cao van de sector ‘Grondstoffen Energie en Omgeving’ (GEO) wijzigt inhoudelijk niet door de nieuwe tekst. Stuur ons een e-mail als je iets niet begrijpt. We beantwoorden graag je vragen.

Deze app is door drie partijen ontwikkeld: WENB, FNV en CNV. We vinden het belangrijk dat medewerkers betrokken zijn bij de cao GEO. Het is ONZE cao GEO. We hebben daarom de cao-tekst in 2918 herschreven in een nieuwe stijl. Toen dat was gedaan is hebben we gekozen om de cao GEO via een app makkelijk toegankelijk te maken.

De cao-partijen van de sector GEO
De cao GEO is een arbeidsovereenkomst voor de hele sector GEO. Namens werkgevers in de sector is er een werkgeversdelegatie. De werknemers worden vertegenwoordigt door de vakbonden. Bij de sector GEO zijn dat de FNV en CNV.

Wegwijzer met relevante websites

Informatie Rijksoverheid 
UWV
Belastingdienst 
FNV
CNV
Werkgeversvereniging WENB
O&O fonds voor de sector GEO 
Arbocatalogus sector Afvalbranche 

Wie zitten er in de werkgeversdelegatie?

De werkgeversdelegatie van WENB bestaat uit waarnemend voorzitter Albert Vos (manager advies & beleid bij Twence), Douwe Andela (manager HR bij HVC) en Natalie Ligthart (manager HR bij AVR) en Silvia Kreling (manager P&O bij Irado). De delegatie wordt ondersteund door Irma Visser (Senior beleidsadviseur) WENB.

Welke vakbonden vertegenwoordigden werknemers?

Vakbondsbestuurder Birsen Yavuz vertegenwoordigt samen met kaderlid Michel Buitenhuis (Attero) de leden van FNV. Vakbondsbestuurder Aynur Polat vertegenwoordigt samen met kaderlid Math Possen (Rd4) de leden van CNV.